Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2003 => Uge 17
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2003-04-27 Svømmehal og hjemtur

Frida: 1 år, 7 mdr.

På andendagen i Vejle tog Familien Kragelund & famlien Jørvang Eskildsen en tur i en svømmehal. Den var vældig fin med dampbad, lavt bassin og lang rutchebane, der gik ud af bygningen og ind igen. Frida kørte fire ture, sammen med Toke.

Om eftermiddagen sagde vi farvel og tog hjem til Århus. Der var to mægtig søde piger med toget. Den ene sang sange for Frida og de ville begge to lege med hende. Desværre var Frida for generet til at lege med, men hun kunne vældig godt lide sangene.

Hjemme i Århus tog det 1½ time at få Frida til at sove. Teorien går på at der er nye tænder på vej.

Katten halter meget. Der ser ud til at den er kommet til skade med højre forben. Hanne tager den med til dyrlægen i morgen, så det kan være vi kommer til at se på en kat med ben i gips, eller hvad der nu bruges til brækkede ben.

[Foto]

Farvel, moster

12

Mens vi venter på de andre

52

02

Vroom, ujævnt terræn!

36

UFO?

[Foto]

Mere, mere

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2003-04-26 Tur til Vejle

Frida: 1 år, 7 mdr.

I dag gik turen til Vejle, for at besøge Lasse, Anne Vibeke og Jeppe Kragelund. Frida skulle (selvfølgelig) lige se dem an, da vi kom derned, men det tog ikke lang tid, før hun legede med Lasses legetøj. Han har en masse fine og spændende biler.

Vi gik en god tur om eftermiddagen, hvor Frida & Lasse sad i en cykelvogn sammen. Det gik uden brok, bortset fra de sidste 10 minutter. Har børn en eller anden sans, der fortæller dem, hvornår en tur er ved at slutte?

Om aftenen fandt vi ud af at vi havde glemt sutteflasken. Eftersom aftenritualet involverer varmt vand i en sutteflaske, var Frida ikke videre tilfreds. Hun faldt dog i søvn til sidst.

22

Kom med ud og leg, Lasse

43

Klar til afgang?

23

"Moster" Anne Vibeke

18

Se, Frida, nu borer jeg hul i dig

31

Sådan leger mindre børn sammen

17

Hvem er det, der gemmer sig bag døren?

38

Skal jeg sidde sammen med ham?

33

Børnene hygger sig

19

Tyvstart på maden

00

Nøj, en smart dims!

Skriv en kommentar
 

Fredag 2003-04-25 Karrierekvinden

Frida: 1 år, 7 mdr.

Hanne fik en bog som forberedelse til et kursus hun skal på 5 maj. Den handler om kvinder i karrierejunglen og er ret sjov. Et par citater: Tænk på, at din frokostpartner muligvis samme morgen har måttet forsikre sin kone om, at hun da bestemt ikke er for tyk. Sørg for, at du på dette punkt adskiller dig fra hans forestilling om kvinder! og Og til vores læsere vil vi bare sige: På med Donna Karan-jakken - og go get them!

I morgen skal vi en tur til Vejle, for at besøge familien Kragelund. Frida forberedte sig ved at være vågen til 21.30, så det skal nok blive en interessant togtur.

Toke smed sit kamera lidt for hårdt på gulvet, så ingen Frida-billeder i dag.

Opdatering: Efter lidt fixfaxerier, blev billederne alligevel hevet ud af kameraet.

[Foto]

46

49 cropped

Forår

08

34

23

Hmm... Kan mor finde ud af det her?

41

46

13

Wheee!

29

Ny natdragt, størrelse 3 år

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2003-04-24 Klap katten

Frida: 1 år, 7 mdr.

Af en eller anden årsag var katten vældig populær hos Frida i dag. Den blev aet flere gange og hun sagde godnat til den, da hun skulle i seng.

Udenfor fortsatte Frida sin afprøvning af scootere. Vi fik også taget os sammen og fik slæbt hendes egen scooter med ud. Den er sværere at manøvrere med end plasticudgaverne, men den triller lettere og er mere stabil. Det bliver interessant at se om det er trætingen eller plasticskramlet, der vinder hendes gunst.

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2003-04-23 Friske Frida

Frida: 1 år, 7 mdr.

Frida fortsætter sit løsrivelsesprojekt. Hun kørte rundt på alle de plasticscootere hun kunne komme i nærheden af og blev mærkbart bedre til det i løbet af dagen. Hun ville også gerne vippe med de andre børn, noget hun ellers skal overtales til.

Vi spiste pizza udenfor sammen med Jim, Marie & Johanne. Derefter gik vi en tur og lagde Frida i seng. For anden dag i træk faldt hun i søvn uden protester, så vi håber at den svære sengelægning blot var en forbigående ting.

Toke skriver løs på specialet. Når det skal kombineres med samværd om eftermiddagen og aftenen, betyder det en del natarbejde.

[Foto]

Frida & Johanne

Rotated

Scooter udenfor

Rotated

Scooter i Brugsen

[Foto]

Rasmus & Frida

Rotated

Saftevand til børnene

[Foto]

Rotated

Scooter igen igen

[Foto]

Aftentur til monsterfuglene

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2003-04-22 Vindrue

Frida: 1 år, 7 mdr.

Frida er nu i stand til at sige vindrue. Det er nok hendes første ægte trestavelsesord. Det udtales nogenlunde som vin-duu-er og kan ret sikkert forstås af andre end forældrene.

Det er hverdag efter ferien, så den stod på vuggestue, bad og aftentur. Vi besøgte fårene, hvor Frida blev noget forskrækket over et højlydt bææh to meter fra hende.

[Foto]

Mor kan også køre vildt

[Foto]

He he he

[Foto]

Nu skal der leges flykatastrofe

[Foto]

Kasserede køleskabe er spændende

[Foto]

Stor, fed, doven hankat

[Foto]

Børneskræmmeren

[Foto]

Først med mor...

[Foto]

...og så med far

[Foto]

Skriv en kommentar
 

Mandag 2003-04-21 Onkelbesøg

Frida: 1 år, 7 mdr.

En stille og rolig dag med godt vejr. Onkel Søren (der fyldte 26 år i dag) kiggede forbi til aftensmad og is.

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

[Foto]

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->