Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2018 => Uge 19
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2018-05-13 Motion og computerproblemer

Frida: 16 år, 8 mdr. Sigurd: 14 år, 2 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Hanne stod (relativt til søndag) tidligt op. For at løbe en tur. Gys, tænkte Toke og prøvede at sove videre. Hendes dårlige eksempel havde nu virkning, for han tog senere på cykeltur, mens Asta limede ting nede i kælderen. Det vides ikke præcist hvad hun lavede, men limpistolen sprang propperne på den hårde måde: Da Toke kom hjem var serveren død. Så den fysiske motion blev afløst af 8 timers mental ditto.

Ellers brugte Asta & Hanne det meste af søndagen i haven, med at rode med planter og spille kubb/vikingespil. Frida holdt sig i skyggen - hun har fået en fin rød kulør på armene, som skal have ro til at hele.

-1124_HannePlanter

Matchende trøje, fingre & planter

-1246_1_Studstrupvaerket_E

Lang til skorstenen

-1259_Cykelryttere

Andre aktive

-1302_ByUdenNavn

Byen uden navn

-1327_MoleFisker

Sommermolesysler

-1340_StudstrupvaerketBlokering

No fun allowed!

-1358_GulMark

Ved vejs ende

-1403_1_Kitesurfer_E

Vandleg

-1620_Computer

På'en igen

-1751_1_Computer

Belly of the Beast

-1828_1_HanneAstaVikingespil_Crop

Vinderkastet

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2018-05-12 Havebesøg

Frida: 16 år, 7 mdr. Sigurd: 14 år, 1 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Onkel Jacob kiggede ud for at spille Betrayal. Han udvalgte Kloge Åge som karakter og havde ganske meget held med level-up af både stats & brugbare ting. Hannes var mindre heldig - det er lidt skidt når ens karakter dør inden The Haunt begynder. Det blev besluttet at karakterens tvillingesøster ankom til huset, så Hanne var med igen. Scenariet endte skidt: Den søde (ifølge Tokes karakter) banshee blev forvist og Tokes karakter på groveste vis myrdet af Hanne & Sigurds karakterer. Det er ikke til at forstå - han arbejdede jo også på det hele skulle blive lykkeligt. For evigt!

Efter spillet kiggede Beth & Aurora ud til aftensmad. Aurora kan pludselig møve & rulle rundt. Hun kunne også blive utilfreds og for en gangs skyld havde Tokes "bær Autora rundt og vis hende spændende ting"-taktik kun begrænset effekt.

-1620_2_BetrayalAtHouseOnTheHill

Unhappy ending

-1749_3_HanneAurora_Crop

Kun til låns

-1817_HanneGriller

Grillmeister

-1820_Skyer

Aftenskyer

-2033_OekologiskeBornholmskeGlutenfriChifaKiksMedHoerfroe

Max spelt

Skriv en kommentar
 

Fredag 2018-05-11 Navneleg

Frida: 16 år, 7 mdr. Sigurd: 14 år, 1 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Der brainstormes over navne til kommende killinger:

Sigurd var med navnesnakken. Det er tydeligt at han arbejder med savnet af Mons. Forældrene føler sig sikre på at killinger er den rigtige kur. Ja, Hanne & Toke er klar over de fremtidige implikationer når de kommende killinger dør. Men de har planer om at blive kattedamer resten af livet, når menneskeungerne flytter hjemmefra.

-1144_2_AstaBeskaererHaek

Havehjælper

-1238_2_HaengekoejeHveps

Gad viiide hvad der samles træ ind til?

-1355_8_EgaaEngsoe_ToppetLappedykker_Podiceps_cristatus_Crop

Punk er sejt

-1406_Jernbanespor_Crop

Højre

-1407_Jernbanespor

Venstre

-1423_03_EgaaEngsoe_GaesGaeslinger

Gæslinger!

-1438_3_EgaaEngsoeRovfugl

Hov!? Stop! Vent!

-1505_1_Svane_Crop

Monoben

-1715_2_HanneHaveParasolGrill

Nu med ekstra skygge (som Hanne ikke brugte)

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2018-05-10 Dobbeltbesøg

Frida: 16 år, 7 mdr. Sigurd: 14 år, 1 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Frida kom hjem fra sheltertur om morgenen. De havde gået 27 km og holdt sig vågne til kl. 4 om natten, så hun holdt meget kort tid, før hun gik ned på værelset og sov til om eftermiddagen.

Asta fik tvillingerne S & P på besøg. De har gået i børnehave sammen og det er en evighed siden de legede sidst. Det var nu ikke noget problem: De gik i gang med det samme og i fuld fart. At være tvilling garanterer på ingen måde enighed, så det meste af tiden foregik det oppe på de høje nagler. På forunderlig vis styrede de uden om sammenbrænding, så legeaftalen holdt 5 timer; S & P blev afleveret trætte og med våde strømper.

Hanne & Toke småsnakkede kattenavne til de forhåbentligt kommende killinger (der er lagt billet ind på 2 stk). Hanne mener de skal hedde Gizmo & Gonzo og bemærkede ellers at Frida, Sigurd & Asta alle er med på listen med de mest populære kattenavne. Ups. Muligvis der alligevel er noget om snakken om at Hanne & Toke er kattedamer?

Om aftenen blev der set Oppe på Valmuebakken fra Ghibli. En meget vellykket film, hvor omgivelserne og stemningen fyldte mere end selve historien. Undervejs blev der spillet popsangen Sukiyaki (上を向いて歩こう) og Frida begyndte at synge med. På japansk! Sprogbarrieren er åbenbart ikke en barriere, når man synes godt om en sang.

-1119_2_AstaBraendeglas

Asta samler viden (og leger med dødsstråler)

-1446_6_AstaTrampolinRegn

Just jumping in the rain

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2018-05-09 Sport, hjemtur, snot & udtur

Frida: 16 år, 7 mdr. Sigurd: 14 år, 1 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Der var sportsdag på skolen og Asta berettede overfor far at hun havde været rigtig god til fodbold. Far blev øjeblikkeligt bekymret over den potentielle interesse og spurgte ind til det. Jo, hun havde været rigtig god til at stå på mål med de der stave og den lille bold! Ah! Hockey! Meget bedre. Der blev åndet lettet op og Asta fik ros.

Sigurd kom hjem fra enkeltovernatningstysklandstur. Hans første replik var naturligvis Hvor er Momo. De havde nået at besøge 2 skoler, en kirke, et museum og et par andre steder. Sigurd kom hjem med ½ kg slik og en forkølelse. Det har Toke også pådraget sig, så de kunne snøfte i kor.

Frida tog direkte fra skole på sheltertur, arrangeret af hende selv og en ukendt mængde venner fra gymnasiet. Noget med natløb, bål, snobrød & pølser og overnatning.

-1400_2_Aarhus

Sommertid

-1635_AstaSandkasse

Man kan gemme sig for solen under sandet

-1656_1_Kirsebaertrae

Farver

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2018-05-08 Tysklandstur & forældremøde

Frida: 16 år, 7 mdr. Sigurd: 14 år, 1 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Sigurd tog afsted fra morgenstunden med klassen. De skal ned lige syd for grænsen og bliver til en enkelt overnatning.

Om aftenen var der forældremøde for Astas klasse. Bortset fra at det var meget nemt at finde frivillige til de opgaver der skulle laves, var det rutine: Når det er barn nummer 3, bliver der ikke sagt så voldsomt meget overraskende i 0. klasse.

-1919_4_MomoSofaHanne

Nedtælling til selskab

Skriv en kommentar
 

Mandag 2018-05-07 Kattesnak med Sigurd

Frida: 16 år, 7 mdr. Sigurd: 14 år, 1 mdr. Asta: 7 år, 1 mdr.

Sigurd blev gjort bekendt med planerne om anskaffelse af et par killinger til juli. Han syntes det skulle være en hvid & den mellemrøde i stedet for den mørkerøde & den mellemrøde, blev noget trist, tog en 20 minutters pause på værelset og kom derefter ned i stuen igen og snakkede om andre ting. Forældrene lader der lige gå nogen dage inden der snakkes videre.

-1606_AstaRampeVogn_Montage

Stunt Driver

-1808_2_AstaNeglelakBeskidteTaeer

Pretty dirty

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->