Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 48
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-12-03 Q.u.i.t.c.h.

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

Faster Laila kiggede forbi efter en julefrokostoprydningsmorgen og hyggede med familien, før hun drog videre. Ellers var det blot søndag.

ved aftentide blev der gået tur, hvor Frida drønede rundt med en paraply og råbte at hun var den stærkeste Quitch. Med lidt spørgen frem og tilbage, lykkedes det de uvidende forældre at grave frem at det nok handlede om W.i.t.c.h.-universet. Men Quitch lyder bedre.

Frida med Lailas hat

Frida gaflede hastigt Lailas hat og forvandlede den til dette kunststykke

Sigurd lego

Far byggede fundamentet og ungerne byggede videre - har vi en metafor her?

Frida paraply

Quitch!

Sigurd sove biler bamse

Den perfekte verden

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-12-02 Et eller andet er galt

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

Måske stresser forældrene lidt over skolevalg, Hannes ansættelse og fremtidig bolig? Måske bliver ungerne påvirket af det? Frida krøb ind i forældrenes seng i nat og i går nat og Sigurd var helt ude af den, da han skulle sove. Far duede slet ikke og da mor tog over, var han stadig ked af det. Øv.

Sigurd spiser biler

Fredag .. dagen, hvor det er tilladt at guffe guf foran fjerneren. Guf er ting som leverpostej, is og metalbiler

Sigurds chokoladekalender

Allerede jul?

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-12-01 Første december

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

I nummer 128 kommer nissen med adventsgaver, i stedet for kalendergaver. For at ungerne ikke skal vansmægte helt, har de dog chokoladekalender. Sigurds kalender siger at det allerede er den 4. december.

Ungerne var lidt trætte, så der blev ikke lavet det store i dag. Der blev nu plads til et par runder på parkeringspladsen i bilen, med Sigurd på skødet af far. At dømme efter Sigurds begejstring kan far se frem til mange plagerier om kørsel i fremtiden.

Juletræ

Julelys i træ & øjne

Frida Sigurd julekalendre

Sigurd undrede sig over manglende chokolade i kalenderen for neden

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-11-30 Optagelsessamtale

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

Sigurd blev passet hos naboerne (tak), mens Frida tog med mor og far til optagelsessamtale på Randers Lille Skole. Det var sent torsdag eftermiddag, så Frida var ikke alt for frisk og koncentreret. Optagelsessamtaledeltagerne virkede nu heller ikke som om de havde den helt store forkromede plan for forløbet, så mon ikke det mest var for at se om forældre & børn virkede ok?

Før og efter samtalen var der løs snak med den nuværende børnehaveklasselærer og lidt kiggen på lokalerne. Den del var glimrende og far faldt ganske for hendes idé om at lave en rutsjebane fra første sal ned på græsplænen.

Sigurd bil

Boy Blue

Hanne Frida krop

Det indre jeg

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-11-29 Kønsseparation

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

Frida tog med mor & bedstemor i Musikhuset, for at spise aftensmad og for at se Karlson På Taget som teaterstykke. Sigurd tog med far ned i byen. Far havde en ide om at tage et sted hen med biler eller computerspillemaskiner, men Sigurd gjorde klart at det var aldeles glimrende at køre med bus og gå rundt i gågaderne. Han var voldsomt begejstret over at der var god tid til det hele og at han fik lov at bestemme retningen (far brugte dog vetoretten et par gange).

Et hurtigt kig ind i en Tiger-butik skulle der til. Sigurd faldt for en meget lille legetøjsbil. Måske fordi det var den eneste grønne mellem 50 røde? I bussen viste han den til tre andre passagerer og charmede et par piger rundtossede. Han prøvede også at charmere en fyr, der snakkede med pigerne, men fyren var vist lidt utilfreds over at have mistet pigernes opmærksomhed.

Alt var helt perfekt, på den der far-og-søn bonding måde, inklusive hjemturen med en fin halvmåne. Far udpegede en blinkende stjerne i nærheden af månen og Sigurd forklarede mindrebemidlede far at det ikke var en stjerne, men en flyvemaskine. Far lovede at finde på en bedre historie en anden gang.

Sigurd legeplads

Hvad der går op...

Gågade med lys

Det' helt okay

Sigurd telefonboks

Sigurd ved et levn fra fortiden

Sigurd ser på juleudstilling

Sigurd nød det, men far kendte sandheden...

Julenisse

Nisser er onde!

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-11-28 Computerspil på programmet

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

Frida har kastet sig over computeren. Det er DR's Oline, der trækker. Hun har prøvet et par gange før, uden at gå så meget op i det, men denne gang virker hun mere opsat.

Frida smurte selv madpakke, der involverede æggekage, yoghurt og leverpostejmad. Det ville nok være en god ide at prøve at gøre det til et hyggeligt aftenritual.

Frida computer

Man kan se koordinerings- og udforskningsevnen blive bedre for hvert minut

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-11-27 Onkel-tante pasning

Frida: 5 år, 2 mdr. Sigurd: 2 år, 8 mdr.

Mor og far skulle på besøg på henholdsvis Børnenes Friskole og Vorrevangskolen. Onkel Jacob & Tante Anne trådte (lidt overraskende) beredvilligt til og jonglerede børn. Det med jonglere viste sig at være omtrentligt bogstaveligt for Sigurds vedkommende - efter et kvarters optøning var han i fuld gang med de vilde lege med barnepigerne.

Ved sengetid fortalte Frida at familien plejede at gå aftentur og at de plejede at få havregrød. Børnepasserne var snedige nok til at gennemskue fuskeriet, men der var nu plads til en aftentur alligevel.

Alt gik godt, hvilket naturligvis belønnes med fremtidige pasningsprivilegier. Mor og far overvejer hvornår Det Unge Par er klar til overnattende smågæster.

Roolig nu, J & A. Det sidste var en joke.

Sigurd legodyr t a hanne

"Dragen" - et joint-venture mellem ungerne og far

Sigurd Frida bil

Piger adgang forbudt!

Sigurd garage

Sigurd ved hvad han kan lide

Frida computer

Computerspil? Det er så sandelig også på tide!

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->