Frida, Sigurd og Astas dagbog

Hovedside => 2006 => Uge 26
<- Forrige uge | Næste uge ->

Søndag 2006-07-02 Fasterfødselsdag

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Faster Lailas havde og holdt fødselsdag i dag. Havehygge med sol og kage. Sigurd lærte at man ikke skal gå ind under en trampolin, mens storesøster hopper i den.

T v vegetering t a hanne

Total vegetering

Frida hopper i trampolin

Barneleg

Jordbær

Obligatorisk sommermad

Hanne jordbær på pind

Dobbelt så godt

Sigurd klatrer på led

Den lille lågeåbner

Sigurd koldskål

Den lille eksperimentator og den store oprydder

Sigurd klatrer

Den lille afgrundsbetragter

Skriv en kommentar
 

Lørdag 2006-07-01 4 børn er helt ok

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Voksennaboerne tog til voksenfødselsdag og overlod deres yngel til deres naboer. Oh well, hvor svært kan det være at passe 4 unger, i stedet for 2?

Ikke særlig svært, skulle det vise sig. Undernaboerne Pia & Claus tilbød at tage med til stranden, så afsted det gik. Olivia og Alberte kender dem godt, så alt gik glimrende. Varmt vand og en masse spændende smådyr i vandet, som ungerne af en eller anden grund formåede at undlade at panikke over. Far panikkede lidt, men det var pga. saltet og sandet. Han foretrækker ferskvand og klipper.

Aftensmaden var også nem, for den havde naboerne lavet. Frida sov inde hos naboerne og voksennaboerne kom hjem inden ungerne sov, så den totale konklusion på dagen må være at 4 børn er nemmere end 2.

Sigurd med krabbe

Krabbeholderen Sigurd havde intet problem med at håndtere den kriblende sag. Den blev troligt taget op af spanden og lagt ned igen en del gange, før Sigurds kedelige forældre mente den skulle slippes fri

Hanne og Sigurd i byen

Yes! Jeg fandt en lækker unge på udsalget

Tand piercing

Hul i hovedet, 75 kr.

Frida nældefeber

Akut tilfælde af nældefeber

Både

Varm idyl

Sigurd spiser

Madglæde

Unger på båd

Bådpause

Skriv en kommentar
 

Fredag 2006-06-30 Voksende vognpark

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Naboens dreng har handelstalent. Om eftermiddagen stillede han Sigurds forældre et ultimatum: Skulle de købe hans gocart, skulle det ske før aften.

Det er ikke fordi der rigtig var plads til flere køretøjer under trappen, men en gocart... Med Sigurds interesse for biler?

Så selvfølgelig blev knægten forkælet med endnu en ting. Og selvfølgelig blev han vældig glad og oksede ud over stepperne.

Sigurd gocart

Tungen ude af munden er et ubedrageligt tegn på fuld koncentration fra Sigurds side

Bio95 reklame

5% bio-snask tilsat og pludselig er benzinen grøn og naturlig? Suk...

Skriv en kommentar
 

Torsdag 2006-06-29 Nej! Nej! Okay, så måske...

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Frida plager om hul i ørerne. Far har uddelegeret beslutninger desangående til det andet hunkønnede medlem af husholdningen.

Sigurd flødeskum

Fløde helser!

Sort gulplettet insekt

Hækken er fuld af undere

Jens Hofman Hansen
2006-07-04 23:36

Hvis hun nu bare selv betaler det eller evt. får veninderne til at udføre operationen? Jeg kan huske at vi gjorde det i folkeskolen med en nål varmet op/"desinficeret" over en stearinlysflamme. Husk husholdningssprit til efterbehandling i dagene efter.

Skriv en kommentar
 

Onsdag 2006-06-28 Mere legen sammen

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Far arbejdede længe, så mor tog tidligt fri og hentede unger. De legede meget sammen, for det meste mosle- og kildelege. Da far kom hjem blev han naturligvis udnævnt til mål.

Sigurd døjer fortsat med tænderne og går med sut det meste af tiden. Der er kun kommet 1½ spids frem for én af kindtænderne. Der kommer til at gå laaang tid, før de alle er brudt igennem. Udover at han ofte er pylret, kan tandværket mærkes på hans spise- og drikkevaner. Han springer ofte måltider over og drikker ikke så meget i løbet af dagen.

Toke har noget travlt på arbejde, hvor der er deadline på et større projekt på fredag. Derefter er det Hannes tur. Hun skal have nogen lokalplaner på plads inden ferien.

Sigurd mosler frida

Dem, der ligger på madrassen, må hoppes flade

Sigurd bil sut bamse

Den essentielle oppakning, når man skal i vuggestue

Skriv en kommentar
 

Tirsdag 2006-06-27 Stadig sommer?

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Mjaeh... Det var nu noget blæsende og overskyet, men ungerne morede sig alligevel gevaldigt i et nærliggende havebassin. Bagefter var det voldsomt morsomt at snakke, mens tænderne klaprede i munden.

Frida svømmebassin

Det antages at ejeren også ejer en haveslange... Eller har meget store overarme

Skriv en kommentar
 

Mandag 2006-06-26 Hvorfor gør vi det?

Frida: 4 år, 9 mdr. Sigurd: 2 år, 3 mdr.

Far lærer det aldrig!

Der mangler mad i køleskabet, tænkte far. Vi tager i Bilka, i stedet for Føtex, tænkte far, Der er brede gange og sikkert fint og uden panik, her en mandag eftermiddag.

...

Du er toskedum tænkte far om sig selv, da han efter en halv times stressende indkøb mellem sure madammer og børnehadende midaldrende mænd stod i køen. En møvende Sigurd på nakken og en storsnakkende Frida ved siden, mens han febrilsk forsøgte at tømme indkøbsvognen, fik en enkelt svedperle eller 50 til at fosse frem fra panden. Argh!

Frida giver Sigurd sko på

Arbejde sammen

Frida Sigurd regnvejr

Løbe sammen

Indkøbstur i bilka

Lege sammen

Frida Sigurd Hanne undersøge

Undersøge sammen

Skriv en kommentar
 
<- Forrige uge | Næste uge ->