Sleipner Alter Ego nummer 25

Artikler fra nummer 25 (december 1997)

*

Hvad skal Sleipner dog lave?

*

Politik, ikke?

* Nyt fra foreningslivet


Hvad skal Sleipner dog lave?

Hvert år på generalforsamlingen dukker der en lille flok folk op, kommer med deres ideer, visioner og forslag til, hvad Sleipner skal lave og hvordan vi skal forme vores indtræden i fremtiden.

Det har længe været min opfattelse, at Sleipner har haft en alt for lang distance til sit bagland. Hvert år på generalforsamlingen er det de samme traditionelle linier, der diskuteres, mens der ude i baglandet huserer en masse kraftfulde projekter, som fx. et live-projekt, der rumsterer lige i nærheden, en Workshop 2000, som arbejder med det samme som Sleipner, et nordjysk netværk og en masse mail-nets og så videre.

Enten er Sleipner for tung at danse med eller også tror baglandet vist, at krikken er aflivet, det kan jo også være, at bestyrelsen ikke magter deres job. Og dette arbejder vi hele tiden på, vi stiller temmelig store krav til os selv og vores for tiden to faste udvalgsgrupper Rollespilsmagasinet Fønix og Tournament Travellers.

Vi stiller også store krav til vores bagland, for det vil vi f........ have i orden, og hvis baglandet ikke kommer til os, så kommer vi da bare til jer.
Så for at gøre noget ved dette er jeg villig til at komme ud i jeres klub og tage en snak med jeres bestyrelse, om hvad I mener, Sleipner bør være og hvad vi kan gøre for jer. Vi kunne også snakke lidt om Sleipners struktur og de problemer I mener, der kan opstå. For selv om Sleipner kan gøre meget kan vi ikke alt og vi mangler faktisk støtte og hjælp fra alle jer derude, der ved en del. Så hop i sadlen i stedet for at løbe med.

Så er I interesserede i at få besøg af en meget travl landsformand, så giv mig et ring, så vi kan aftale, hvad tid vi kan stikke hovederne sammen. Og ja, jeg er også klar på at tage ud til foreninger, der ikke er medlem af Sleipner.

af Christian BL Sørensen
Formand