Bilag 3d - Søg tegneserie

Søg Tegneserie -Prototype 1:

Søg tegneserie -Prototype 1

Søg Tegneserie -Prototype 2:

Søg tegneserie -Prototype 2

Overordnet
Dette vindue bruges til at tilføje abonnementer til kunden og til at søge efter tegneserier, hvis punktet Tegneserie Administration er valgt i hovedmenuen. I venstre side af vinduet indtastes diverse søgeoplysninger. Resultatet af en søgning vises i højre side.

Ændringer i 2. prototype
Søg knappen er flyttet nede så den står sammen med alle andre knapper. Dato felterne er lavet om til et felt i stedet for 3. Kasse feltet skal indeholde placering af tegneserier på lageret. Minus knap ved Opdater aktuelt nummer er fjernet. Udskriv søgeresultat tilføjes efter Michaels ønske.

Sammenhæng med OOA model
Gennemsøger klasserne Serienavn, Crossover og EnkeltNummer, alt afhængigt af hvad der er valgt under "Søg efter". Brugeren kan ændre i objekter af Serieklassen, Crossover samt EnkeltNummer.

Sammenhæng med persistente objekter
Vinduet indeholder referencer til Serie, Crossover og EnkeltNummer. Det har desuden referencer til Forlag og Distributør objekter som skal sendes videre til Nytnummer vinduer hvis man vælger at oprette et nyt enkelt nummer eller bare rette i den.

Ikke implementeret
Plus knap ved Opdater aktuelt nummer og Bestilt->Ankommet, men de er både implementeret i nyserie vinduet. Søgeresultat overskrift skifter ikke hvis man søger efter serier eller crossovers. Slet enkeltnummer.

Hvis du vil se programmet crashe gør følgende:
søgning efter Kasse nr.