Comic Fetch refleksion

Hvordan udvælges en stribe?

De higer og søger...

Status pr. 6. november 2000

[Screenshot af subscriptions] Som status er nu, vises alle understøttede tegneseriestriber i alfabetisk rækkefølge i en lang liste. Vælges en af disse serier, vises nogle få detaljer: Kunstneren, hjemmesiden og datoen for den første strip.

Dette er næppe optimalt, da det kræver forkendskab til de forskellige striber, for at foretage en udvælgelse. Alternativt kan man som bruger prøve at se et par striber fra hver serie, men eftersom der er over 200 serier i programmet, bliver dette let uoverkommeligt.

Tanker for fremtiden

En hierarkisk opdeling er dømt til at være noget nær ubrugelig. Tag blot første niveau: Sjov | Underfundig | Politisk | Gåde, eller måske er Underfundig en underkategori til Sjov?

[Screenshot fra ny ide] En klassificering med nøgleord ville være en mulig forbedring, men igen bliver problemet at vælge nøgleord som brugeren vil benytte intuitivt. En måde at løse dette ville være en liste af alle nøgleord, som brugeren kunne vælge imellem. En mock-up af et sådant system ses til højre herfor.

En videre forbedring ville være visning af en udvalgt stribe for den valgte serie, men dette kræver samarbejde med kunstneren.


Denne side er en del af projektet Comic Fetch
Sidst opdateret af Toke Eskildsen (darkwing@daimi.au.dk), den 6 november 2000