Comic Fetch produktbeskrivelse

What's in a name?

Funktion & anvendelse

Comic Fetch er et program der køres under Windows styresystemet. Brugere af programmet udvælger tegneseriestriber fra en liste over understøttede serier. Programmet henter derefter aktuelle striber fra disse serier og viser dem i et browservindue.

Setup -> Comic Fetch -> Browser

Normalt forventes brugeren ikke at bruge tid på valg af serier i den daglige brug. Programmets indstillinger gemmes automatisk mellem hver kørsel. Normal benyttelse af programmet vil derfor være igangsætning af hentning af striber efterfulgt af en præsentation af resultatet:

Comic Fetch -> Browser

Produktet kan på nuværende tidspunkt (11. november 2000) benyttes. Som alle andre computerprogrammer er der en masse udvidet funktionalitet på ønskelisten, men hovedårsagen til den manglende publicering af programmet er moralske overvejelser.

Brugeren & brugsuniverset

Den forventede bruger af programmet har interesse for tegneserier. Denne interesse behøver ikke at være overvældende, da programmet netop formodes at gøre den daglige læsning let.

Der forudsættes ligeledes intet kendskab til tegneseriestriber på Internettet, omend et sådant kendskab vil hjælpe under udvælgelsen af serier, der skal hentes af Comic Fetch.

Den normale brugssituation forventes at være under pauser, hvor brugeren har sin normale rutine med Internettet. Denne rutine kunne være check af email, kig på et par nyhedssider på Internettet eller lignende. En typisk brugssituation kunne være:

Denne brug foregår i et afslappet miljø. I hjemmet, på kontoret eller på studiet under pauser. Det er desværre ikke muligt at benytte programmet på biblioteker eller på internet-cafe'er, da sådanne steder normalt ikke tillader kørsel af egne programmer.


Denne side er en del af projektet Comic Fetch
Sidst opdateret af Toke Eskildsen (darkwing@daimi.au.dk), den 11 oktober 2000