Tandtråd

(also available in english)

[Billede af Kenth Hvam]

[Billede af jannie Rasmussen]

Denne historie foregår på et tidspunkt i 1996. Jeg kan desværre ikke huske datoen. Dengang levede jeg på Skjoldhøjkollegiet sammen med 11 andre mennesker. En af disse mennesker var Kenth Hvam, en anden var Jannie Rasmussen.


En dag sad Kenth og jeg i vores opholdsrum. Vi mobbede hinanden og kedede os generelt ret meget. Det var en af den slags dage, der tiggede om der skulle ske et eller andet.

Vi var heldige! Jannie, svaret på vores pine, trådte ind i rummet. Hun viste os en rulle tandtråd, som hun lige havde købt: 100 meter.
Det er ret meget tandtråd.

Jeg udklækkede en ond plan i den mørkere del af min bevidsthed og åbenbart havde Kenth tænkt det samme. Vi spillede uskyldige engle og ventede på at hun gik. Så gik vi i aktion!

Bare tanken om hvordan Jannie ville reagere, når hun opdagede hvad der var sket, var nok til at holde os kørende resten af dagen.

Klokken blev sent og jeg gik op på mit værelse for at læse.
Pludselig hørte jeg støj. Det lød som nogle piger. Jeg hørte dem gå & tale. Så hørte jeg en dør blive åbnet. Stilhed. Et råb: "Det er tandtråd!".
Det er vel overflødigt at tilføje jeg morede mig kosteligt.

Et point til fyrene, et endnu...

Kenth (den luskebuks) spillede uskyldig og gik hen til Jannies værelse. Han kom med udbrud som "Wauv, sejt, ha ha" og spurgte så "Hvem kan have gjort det?", "Mistænker du nogen?". Jannie svarede "Ja, een!".
Det var altsammen meget godt, men så gjorde hun en fejltagelse. Hun fortalte Kenth at hende & veninderne ville gå en tur i baren. Når hun kom tilbage, ville hun hælde isvand i min seng!

Pigerne gik op i baren og Kenth ringede til mig. Hvad har man ellers venner til?


[Dårlig tegning af Tokes værelse]

For at kunne forstå de subtile detaljer i den følgende joke, er det nok nødvendigt at holde en lille læsepause og studere den smukke tegning af mit værelse. Jeg vil lige gøre opmærksom på at jeg har brugt hele 3 timer i Photoshop for at lave den.

Jeg gik ud på mit badeværelse og fyldte en spand med vand. Så gik jeg i seng.
Hvad? I seng?
Jepper! Det er ikke sjovt at lave jokes, hvis man ikke er sportslig, vel?

Omkring klokken 3.30 stod jeg i mit badeværelse med en fyldt spand i hånden. Så vågnede jeg. Jeg var åbenbart sprunget ud på badeværelset i det øjeblik jeg hørte støj...
De to inderdøre var åbne, men det var så mørkt at man ikke ville lægge mærke til mig.

Jeg hørte noget støj. Piger der fnisede, nogle skridt, lyden af nogen, der prøver at finde isterninger i fryseren, flere skridt og så et tydeligt schhhh efterfulgt af stilhed og lyden af en, der sniger sig.

Yderdøren blev åbnet og jeg kunne se en skygge gå forbi. Skyggen opdagede mig ikke og jeg gjorde ikke noget. så hørte jeg lyden af min dyne, der blev flået til side.

Da jeg senere har talt med Jannie, ved jeg nu hvad hun tænkte: "Øv! Han sover hos sin kæreste. Kujon!". Hun bevægede sig mod yderdøren og da hun var direkte udenfor badeværelset, slog tanken ned i hende "Nej han er ikke! Han er et eller andet sted i værelset!".

I det øjeblik ramte vandet hende!

Okay, okay, tre personer vågnede og var lidt sure. De havde åbenbart ikke regnet med skrigende piger midt om natten...

2 point til drengene!


[Made by Toke] Maintained by Toke Eskildsen
(darkwing@daimi.au.dk),
Sidst ændret 12. august 2005